در صفحات تاریخ از علامات پیش از نبوت گرفته تا ولادت، دوران شیرخوارگی و نوازدی، کودکی، نوجوانی، جوانی، پیری، ازدواج، پیامبری، اخلاق، حرکات، جنگها، صلحها، نزول فرشته وحی، آیه به آیه قرآن، سخنهای خود او و خلاصه ریز و درشت زندگی او، و حتی آنچه را در مسیر زندگی چندان اثری نیست چون؛ اسب و قاطر و شتر او، شمشیر و زره و عصای او، کفش و لباس او، چه رسد به شکل و شمایل و ریش و موی او.. همه و همه این تفاصیل را صفحات تاریخ برای آیندگان به ثبت رسانیده است. تا بدان جا که با جرأت تمام میتوان ادعا کرد که یک نقاش برجسته یا صاحب خیال باز، اگر پرتو هیبت زنده آن حضرت بدو اجازه دهد تا تابلوی از آن ذات مبارک در یکی از حالتهای زندگیش چه بر روی ورق یا در عالم خیال نقاشی کند، تصویری که جلوی رویمان خواهد بود با رسول اکرم بیش از نود و نه درصد شباهت خواهد داشت!!.. این کتابچه هرگز این ادعا را ندارد که گمان برد؛ بحر را در کوزه گرد آورده، بلکه تنها قطرهای است ناچیز که بر منقار گنجشککی کوچک از این دریای بیکران برگرفته شده است.. و حال که شرف این را یافته که شما؛ ای شیفته محمد مصطفی، و ای عاشق پیک آسمان، و ای پیرو و محبوب او، آنرا بدست گیری، تنها میخواهد به شما بگوید که راه سعادت را یافتهای، از این قطره برگیر و ره اقیانوس پیما. قرآن را در دو دستت و رسول هدایت را در کنارت داشته باش، و یک آیه از قرآن برگیر، سپس در تابلوی متحرک رسول الله بنگر که چگونه آنرا به نمایش گذاشته، و پا بر جای پای او بگذار، تا پله پله بسوی آسمان و رضایت الهی بالا روی.. این کتابچه هرگز این ادعا را ندارد که گمان برد؛ بحر را در کوزه گرد آورده، بلکه تنها قطرهای است ناچیز که بر منقار گنجشککی کوچک از این دریای بیکران برگرفته شده است.. و حال که شرف این را یافته که شما؛ ای شیفته محمد مصطفی، و ای عاشق پیک آسمان، و ای پیرو و محبوب او، آنرا بدست گیری، تنها میخواهد به شما بگوید که راه سعادت را یافتهای، از این قطره برگیر و ره اقیانوس پیما. قرآن را در دو دستت و رسول هدایت را در کنارت داشته باش، و یک آیه از قرآن برگیر، سپس در تابلوی متحرک رسول الله بنگر که چگونه آنرا به نمایش گذاشته، و پا بر جای پای او بگذار، تا پله پله بسوی آسمان و رضایت الهی بالا روی.
Author: عادل بن علي الشدي
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
این کتاب روش جدیدی را در موضوع حج پیشکش می نماید که نمی توان آنرا احکام متعلق به حج نا مید، و نه هم برخی از فتاوای مر بوط به مسایل حج شمرد، بلکه سفری دلپسندی با پیامبر اکرم است که از لابلای ماخذ موثوق کتب سنت برگزیده و گرد آورده شده است که حجاج را با تأسی و پیروی پیامبر اکرم صلي الله عليه وآله وسلم با خود همراز و همسفر ساخته است.
Author: فيصل بن علي البعداني
Translators: قريب الله مطيع
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
بـرادر محترم اين نامهء متواضع كه شامل است از پنجاه فائده، و آنهم عبارتند از وصيتنامه ها و راهنمائى هاى جمع شده از دين مبين إسـلام، به تو هديه ميكنم، و دست به كار شدم كه اين نامه حد الإمكان و بقدر مستطاع اقتباس و تصديق و استشهاد شـده باشد از آنچـه صحيح و ثابت است از رسـول الله و أقـوال سلف و نياكان و پيشينيان أمت محمدى.
Author: خالد المهيدب
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: دار القاسم
Source: http://www.islamhouse.com/p/673
اين كتاب نوشته مهتدي نواب محسن الملک سيد محمد مهدي علي خان مي باشد كه از مذهب باطل رافضه به مذهب حقه اهل سنت هدايت شده است و در آن بسياري از نكات اختلافي بين رافضه واهل سنت را بيان نموده است.
Author: سید محمد مهدی علی خان
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
روز آخرت مرحله مهم و با اهميتي در زندگي انسان مي باشد، و آن روز نمايان گر آنچه كه براي انسان اتفاق مي افتد مي باشد، از هنگام مرگش تا اينكه در بهشت يا دوزخ مستقر شود. ما در اين جزوه بطور خلاصه مراحل روز آخرت را براي شما ذكر مي كنيم باشد كه موجب بيداري ما از غفلت، و آمادگي مان جهت آن روز مهم و حساس گردد، و در اين دنيا اعمالي را انجام بدهيم كه در وقت خطرناك و بحراني ما را سود و فايده برساند،
Author: حسین تاجی گله داری
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
اين كتاب، زنان را فرا ميخواند تا در سايهي دين و در پرتو لطف الهي و نعمتهايي كه خداوند به آنان، عطا نموده، شاد و خوشبخت باشند؛ اين كتاب، لبخند اميد، نسيم آرزو و طلوع خورشيد شادي، براي هر آن كسي است كه غم و اندوه بر او سايه افكنده و دلش به تنگ آمده است
Author: عائض بن عبدالله القرني
Translators: محمد گل گمشادزهی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com